Beachvolejbalisté Gymnázia Nad Štolou ovládli mistrovství České republiky

Naši studenti Josef Havlas (S6B) a Adam Štoček (1.B) dominovali na středoškolském mistrovství České republiky a usedli minimálně na rok na beachvolejbalový trůn.

Pouť našich zlatých hochů začala již v pražském kole, kde se postupně vypořádali se zástupci těchto gymnázií – Vítězné pláně, Heyrovského, Pražačky a v pavouku pak dále přehráli týmy Voděradské, Nad Alejí a ve finále Postupické. Za celý turnaj prohráli pouze jeden set.

Sympatická dvojice (můžete je sledovat na Instagramu – @beach.barbars) si finálový turnaj užila o to víc, že se vše odehrálo na jejich domácím písečku – v Beachklubu Strahov, který oba reprezentují.

Turnaj začínal ještě za slaboulinkého deště, ale v průběhu dne se počasí měnilo až do ideálního slunečna a příjemných 19 stupňů Celsia.

V základní skupině, která určovala pouze nasazení do vyřazovacích bojů, si hoši poradili s chlapci z Budějovic, Varů a Brna a mohli se plně soustředit na soupeře v play off. Tam je čekaly Svitavy v osmifinále, druhá dvojice z Brna ve čtvrtfinále, Ostraváci v semifinále. Vše s úspěšným koncem a bez ztráty setu. Finále tak bylo reprízou bojů o vládce Prahy a dopadlo na chlup stejně – vítězstvím našich „BeachBarbarů“, kteří na cestě za republikovým triumfem vyplenili všechny kouty naší země.

Gratulujeme!

Mgr. Tomáš Macalík

 

Škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze takové cookies, které jsou nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies).
Ok