Sportovní úspěchy 2021/2022

Výuka tělesné výchovy i veškeré další aktivity spojené s tělesnou výchovou byly v tomto školním roce velmi nestandardní. Většina soutěží i aktivit byla ukončena ještě před zahájením, a to z důvodu třetí vlny koronavirové pandemie. Oproti loňskému roku ale bylo možné se zúčastnit alespoň části sportovních soutěží organizovaných DDM hl. m. Prahy. Naše žákyně se tak zúčastn ily středoškolských atletických závodů, ve kterých získaly krásné třetí místo! Tato soutěž byla narychlo svolána a proběhlo pouze finále, do kterého byli nasazeni pouze finalisté z předešlých ročníků. Proto se mohly zúčastnit pouze dívky, chlapcům tato možnost byla oficiálně upřena.

tv uspechy 21 22 1

Dalším sportovním turnajem byl už tradičně fotbal, který díky venkovnímu prostředí bylo možné hrát. Kluci ve velké konkurenci 54 škol vybojovali výborné 1. místo, což potvrdilo jen fakt, že se nám ve fotbalovém prostředí daří i přesto, že tým je velmi široký. Chlapci se ještě zúčastnili turnaje ve futsale, kde se střetli už v prvním kole s velmi těžkými soupeři. Přes časovou náročnost celého futsalového turnaje, který se skládal z pěti kol, jsme dokázali téměř bez porážky postoupit až do finále, ve kterém nás opustila půlka týmu, jež musela do karantény. Zbylých pár statečných se srdnatě bilo o vytoužené první místo, které bylo v ten moment mimo naše síly. Fakt, že jsme pozdější vítěze porazili, nám dodal chuť do dalších let, ve kterých bychom tento pohár už mohli získat. I tak se jednalo o velmi povedený turnaj, kterého se zúčastnilo z naší školy neuvěřitelných 35 hráčů.

Bohužel turnaje ostatních sportů byly zrušeny z důvodu pandemie COVID-19: jednalo se o basketbal, házenou, florbal pro nižší gymnázium i vyšší gymnázium.

tv uspechy 21 22 2tv uspechy 21 22 3

Škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze takové cookies, které jsou nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies).
Ok