Zahradní slavnost 2018

Ve středu 26. 9. 2018 jsme se mohli zúčastnit zahradní slavnosti Gymnázia Nad Štolou. Slavnost se konala na počest 55. výročí založení naší školy. Akci jsme pořádali ve spolupráci s Nadačním fondem Gymnázia Nad Štolou. Vstupné bylo dobrovolné. Návštěvníků přišlo kolem devíti set a byli velice štědří. Vytěžené peníze budou použity na podporu volnočasových aktivit studentů.

Slavnost započala v 15:00 a odehrávala se na školním hřišti. Celé odpoledne nás bavili studenti i profesoři gymnázia se svým zajímavým a pestrým programem. Vše odstartovala slova ředitelky gymnázia Renaty Schejbalové. Promluvil i starosta Prahy 7 Jan Čižinský. Nechyběl ani tanec nebo šermířské představení. Nejvíce se však zpívalo, sólová vystoupení střídala sborové zpěvy. I počasí nám přálo, celé odpoledne bylo bez mráčku. Občerstvit se bylo možno u studentských stánků, v nabídce byly chlebíčky, koláče, tiramisu, ovocné poháry… Pro pití se mohli návštěvníci zastavit u stánku, který nabízel různé druhy osvěžujících drinků.

Bylo to velmi příjemně strávené odpoledne plné zábavy.

Děkujeme účinkujícím a organizátorům!

Anna Matějková, S6B

 

Škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze takové cookies, které jsou nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies).
Ok