Titul mistrů republiky v plážovém volejbale opět získala Štola!

Naši reprezentanti Pepík Havlas a Adam Štoček v karlovarském Chodově suverénně obhájili titul „beachových“ mistrů republiky.

Po výhře v Praze jsme jeli do Chodova především s očekáváním, jací soupeři se na republikové finále probojovali. Čekalo nás devět dalších dvojic z různých koutů ČR, ale žádní top „beachaři“. Tedy naše zápasy byly především o tom, jak si udržet koncentraci a nedopustit se zbytečných chyb.

Nastavený taktický plán se chlapcům dařilo plnit na jedničku. V některých utkáních jsme pro udržení koncentrace zavedli striktně jen útok z druhé, čímž jsme sami na sebe vytvářeli tlak.

Základní skupinou jsme v tréninkovém tempu prošli bez ztráty setu, a dokonce jen v jednom setu se dostali soupeři přes deset bodů. Tak jsme vyhlíželi soupeře pro semifinále.

Tam na nás vyšla domácí dvojice chlapců z Karlových Varů. Kromě mírné převahy mezi diváky se ale nic nezměnilo a naši hoši opět bez větších problému zvítězili 2:0. Ve finále nás čekala dvojice z Ostravy. Ta byla do této chvíle také bez prohry, ale nějaký ten setík už chlapci z Moravy ztratili. Finále bylo vyrovnané jen v prvním setu do stavu 6:6, pak už to byla jen dominance našich obhájců titulu a po výhrách 15:8 a 15:5 jsme se mohli opět radovat z titulu republikových mistrů.

Chlapcům gratulujeme.

Škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze takové cookies, které jsou nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies).
Ok