Teribear 2020

teribear 2020

Jak to bude letos?

Milá teribeaří rodino,

Víme, že se těšíte na další ročník akce TERIBEAR hýbe Prahou aneb Prima den s medvědem. Už od září, kdy skončil pátý ročník, se nás ptáte, kdy a kde proběhne ten šestý?

Nikdo z nás netuší, jak bude svět vypadat v září. Přesto jsme se rozhodli dát myšlence novou podobu a uchovat možnost pomáhat společně pohybem.

TERIBEAR opustí jedno konkrétní místo a stane se virtuální komunitou. Nová technologická podoba happeningu nám umožní propojení běžecké aplikace Strava s naším TERIBEAR webem, kam se v daném období zaznamenají všechny Vámi zdolané kilometry do výsledkové listiny, tak jak jí znáte z předešlých ročníků. K tomu bude nutná registrace do naší databáze, abychom mohli v daném období spárovat Vaši aplikaci s naším systémem.

Ačkoli nás může mrzet, že se v novém konceptu nesejdeme osobně, zároveň máme příležitost přizvat do teribeaří rodiny i nové členy ze všech koutů České republiky, ale i zahraničí.  Zůstaneme tak pohromadě, i když každý zvlášť. Věříme, že tahle výzva bude znamenat pro náš happening nový směr a pro opuštěné dětí významnou pomoc.

Poznačte si tedy v kalendáři virtuálního TERIBEARa, který startujeme 10. 9. 2020.

Více informací na webu www.teribear.cz.

Těšíme se na Vás, Tým Nadace Terezy Maxové dětem a medvěd TERIBEAR

Škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze takové cookies, které jsou nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies).
Ok