Dobrodružství ve Spojených státech

dobrodruzstvi ve spojenych statech

Úvod

Dne 2. 1. 2021 se měl změnil můj život jednou a provždy. Jak málo jsem očekávala, že se tato mnohými pronesená předpověď snad jen z půlky naplní. Jak málo. 2. ledna byl den, kdy jsem potřetí ve svém dosavadním životě opustila Evropu a vydala se na jiný kontinent. Nejen že tato cesta měla být tou nejdelší, co se týče přeletěných kilometrů, ale vynikala i délkou samotného pobytu v cílové destinaci. Během pěti měsíců, 22 týdnů, 152 dnů jsem měla vést nový život. Tak jiný, pestrý, obohacující, naplňující, osvobozující…

Mé představy se nenaplnily. Nechte mě to přeformulovat. Má očekávání se nenaplnila, neboť to, co jsem zažila, je přesáhlo v každém aspektu. Ať už se budu bavit o rodině, zemi a jejích obyvatelích, jídlu, škole či vývoji, rozvoji člověka samotného. Možná to na vás nebude působit tak výjimečně, naopak mnohé můžete vnímat rozporuplně, nějaký fakt, příhoda vás snad může i pobouřit. Však tohle je má zkušenost a mé vyprávění, mé dobrodružství.


Pokračování zde...

Škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze takové cookies, které jsou nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies).
Ok