Adaptační kurz – Lesní bouda 2023

Na začátku září 2023 se žáci primy A a B vydali na adaptační kurz do Krkonoš.

Přinášíme několik fotografií a zážitků.

Lesní bouda (E. Sikorová)

Po příjezdu na adaptační kurz na Lesní boudu jsme se ubytovali, příjemné překvapení bylo zjistit, jak útulné máme pokoje a jak krásná je okolní příroda i bouda sama (včetně všech zde žijících zvířat). Večer se z Lesní boudy stalo gamblerské doupě – třídy P1A a P1B začaly hrát bingo. Hra to byla těžká a hlavní ceny byly kuchařská zástěra a placka.

V pondělí jsme hráli různé seznamovací hry a aktivity s housenkou. Přišlo osudné úterý a s ním výlet na Sněžku. Těch 22 km jsme zvládli levou zadní. Na vrcholu Sněžky jsme gratulovali spolužákovi k narozeninám a pak jsme posilnění párkem v rohlíku běželi nazpátek, abychom stihli večeři. Další den nás začali „opouštět“ spolužáci, kvůli řádící viróze museli odjet domů, ale naši veselou náladu to nezkazilo.

Také nás poctila návštěvou paní ředitelka, připravili jsme si pro ni různá komická divadélka a vystoupení. Na závěr bylo vyhodnocení všech soutěží a pak už jsme jeli domů. Jediná smutná věc na adapťáku byla ta, že nás od školy odjíždělo 31 a společně se nás vrátilo jen 19 (kvůli viróze).

 

Škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze takové cookies, které jsou nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies).
Ok