Sportovní den pro vyšší gymnázium (2023)

Dne 29. září 2023 se konal sportovní den, během nějž žáci soutěžili o pohár školy. Vítězem se stala třída, která nasbírala nejvíce bodů v jednotlivých sportech. Soutěžily vždy třídy ve stejném ročníku s každou třídou ve všech sportech. Vytvořilo se tak neuvěřitelných 250 minut čistého hracího času pro každou třídu.

Žáci soutěžili postupně ve sportech basketbal, fotbal, ringo, volejbal a frisbee. Za každé vítězství byly týmu přičteny tři body, za remízu jeden bod a za prohru nula bodů. Nejúspěšnější třídou se stala třída K5B, která nasbírala úctyhodných 47 bodů z 60 možných. Na druhém místě se umístila třída 2. B s počtem bodů 40. Na třetím místě ji následovala třída a obhájce titulu 5S s 36 body. Tento den byl svátkem sportu pro naši školu a bylo zde k vidění spoustu krásných sportovních akcí, některé jsou k nahlédnutí na našem Instagramu.

Ve velmi náročném programu nakonec obstáli všichni žáci, kteří se zúčastnili tohoto dne, chceme jím tímto poděkovat za krásný den, který nám obohatili svým elánem a nadšením, ale také svými dovednostmi. Věříme, že pro všechny zúčastněné to byl den, na který budou, stejně jako my, rádi vzpomínat.

Škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze takové cookies, které jsou nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies).
Ok