Beseda s našimi absolventy

Ve čtvrtek 1. února 2024 se v odpoledních hodinách uskutečnila tradiční beseda s bývalými studenty našeho gymnázia. Tento rok se dostavilo 36 absolventů a absolventek, kteří studují na vysokých školách. 66 žáků vyššího gymnázia mělo možnost poznat naše absolventy a dozvědět se více o studiu vybraných oborů, ale hlavně to, jak se na studium daného oboru připravit už v rámci studia na střední škole nebo jakou strategii zvolit při přijímacím řízení.

Letos byl výběr opravdu pestrý. 10 vysokých škol rozmístěných po celé ČR a přes 20 různých oborů. Převažovali studenti a studentky z lékařských fakult či medicinální chemie a dalších oborů chemie. Nechyběly ani technické obory, jako je informatika, robotika, fyzika a architektura. Ochuzeni nebyli oproti předchozím rokům ani příznivci humanitních věd, zejména psychologie.

Rádi bychom všem poděkovali za věnovanou energii a pozitivní přístup. Povedlo se vytvořit velmi příjemnou atmosféru. Velké díky patří především organizačnímu týmu v čele s paní profesorkou Babickou. Bez jejich snahy by akci nebylo možno uskutečnit.

Tomáš Suchan, S7B

IMG_20240201_160135.jpeg
IMG_20240201_160313.jpeg
Škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze takové cookies, které jsou nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies).
Ok