Vítězství družstva z kvarty B v televizní soutěži Už tam budem?

Na začátku dubna 2022 se vydal tým složený z pěti studentů kvarty B do vědeckého centra v Olomouci, aby naši školu reprezentovali v akční vědecko-naučné soutěži Už tam budem? Tématem pořadu, okolo něhož se se točily všetečné otázky, byla přitažlivá síla. Nelehké otázky i praktické úlohy se tak týkaly nejen fyziky, chemie, vesmíru, ale byly spjaty třeba i s láskou, např. s tragédií Romeo a Julie.

Naši studenti ukázali, že mají skvělé znalosti, odvahu, pohotovost i týmového ducha, a soutěž vyhráli. Navíc získali i všechny tři bedny s odměnami, a proto vyhráli pro celou třídu návštěvu vybraného vědeckého centra v České republice. Budoucí kvinta B se tak díky nim na podzim vydá na výlet do Techmania Science Center v Plzni.

Pokud byste chtěli zhlédnout parádní jízdu studentů z kvarty B, podívejte se na Déčko na pořad Už tam budem?, který byl vysílán 27. května 2022.

uz tam budem 1 uz tam budem 2 uz tam budem 3

Škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze takové cookies, které jsou nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies).
Ok